Invitatie curs Control TB – Proiect POCU 4.8

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, înparteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, implementează în perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 proiectulConsolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Umană 2014-2020. Proiectul se adresează profesioniștilor din sectorul medical care doresc să își îmbunătățească nivelul de competențe specifice în domeniul „Boli transmisibile – Tuberculoza”, prin derularea de programe de formare creditate și schimburi de experiență.

Astfel, în perioada octombrie-decembrie 2020, vom organiza o serie de cursuri pe platformă online dedicată, adresate medicilor pneumologi și medicilor de familie. Cursurile sunt gratuite si sunt creditate cu 18 puncte EMC (în total 24 ore de curs, derulate în conformitate cu prevederile CMR). Mai jos regăsiți tematica aferentă fiecărui tip de curs:

Persoanele interesate să participe ne pot transmite datele de contact (adresă e-mail și nr. telefon) pentru a fi contactate în momentul definitivării calendarului de cursuri și a se înscrie la cursul dorit. Detalii referitoare la aceste cursuri vor fi disponibile ȋn curȃnd și pe site-ul proiectului: https://controltb.ro/.

De asemenea, medicii absolvenţi ai cursului pot beneficia de Schimburi de bune practici, ce constau ȋn susţinerea participării la evenimente internaţionale de tipul conferinţă sau congres ȋn domeniul TB, cu desfăşurare online. Pentru mai multe informaţii, puteți accesa www.controltb.ro/schimb-bune-practici.

Pentru a permite potențialilor doritori să ocupe din timp un loc la cursurile online, am aprecia în mod deosebit efortul dumneavoastră de a transmite aceste informații către medicii pneumologi şi medicii de familie înscrişi şi luaţi în evidenţa colegiului teritorial pe care îl conduceţi.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta:

Coordonator regional POCU/91/4/8/107488

Cazaciuc Corina

Telefon: 0721 313 005

e-mail: cursuri48@cpss.ro