Caută
Close this search box.

Eliberare AVIZ ANUAL

Stimati colegi,

Incepand cu data de 22.02.2021, formularul pentru eliberarea avizului anual de libera practica (ALP) a fost schimbat in conformitate cu dispozitiile Deciziei nr. 5/18.12.2020 a Consiliului National al CMR.

Va informam faptul ca avizul anual poate fi semnat cu sigiliu electronic (care inlocuieste semnatura olografa, timbrul sec si stampila CMMB) daca optati pentru aceasta varianta si poate fi descarcat din contul dvs din PORTAL CMMB (https://portal.cmb.ro), sectiunea « DOCUMENTE CMR SEMNATE ».

In situatia in care optati pentru eliberarea Avizului de Libera Practica (ALP) semnat electronic, acesta nu poate fi eliberat si pe suport de hartie cu semnatura olografa (conform recomandarilor din Decizia 5/18.12.2020 a CMR).

Va rugam sa completati cererea cu toate datele solicitate (in vederea actualizarii datelor) si sa bifati optiunea dorita pentru eliberarea avizului anual.

Aveti posibilitatea de a depune documentele pentru obtinerea avizului anual direct prin PORTAL din contul dvs, prin e-mail vize@cmb.ro sau la sediul CMMB, Str. Avram Iancu nr. 1, sector 2, Bucuresti.

Daca solicitati ALP-ul semnat electronic, indiferent de modul in care depuneti documentele (prin e-mail, prin PORTAL sau direct la sediu) acesta va fi incarcat in contul dvs din PORTAL CMMB.

Daca optati pentru transmiterea documentelor prin e-mail si nu ati primit un e-mail de confirmare din partea CMMB in ziua urmatoare transmiterii cererii, va rugam sa retransmiteti e-mail (vize@cmb.ro) pentru a evita situatiile in care acesta ar putea intra in « SPAM » sau pe o alta adresa de e-mail.

Daca optati pentru transmiterea cererii prin PORTAL CMMB va rugam sa urmariti statusul cererii.

Cu deosebita consideratie,

Presedinte CMMB,

Prof. Univ. Dr. Catalina POIANA