Adunarea generala a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti – 2019

Stimati Colegi,

In temeiul art. 425 din Legea nr. 95/2006, Consiliul Municipal al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, convoaca Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti pentru data de 08 Martie 2019. Lucrarile sedintei ordinare a Adunarii Generale se vor desfasura in Amfiteatrul Mare al Spitalului Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 169, sector 5, incepand cu ora 14.

In situatia in care nu se vor indeplini conditiile statutare pentru desfasurarea Adunarii Generale (prezenta a doua treimi din numarul membrilor Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti), urmatoarea convocare este pentru data de 19 Martie 2019, in Amfiteatrul Mare al Spitalului Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 169, sector 5, incepand cu ora 14.

Ordinea de zi:

  • Raportul de activitate al Consiliului Municipal al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2018;
  • Realizarea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2018 si descarcarea de gestiune a Consiliului Municipal al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti;
  • Raportul Comisiei de Cenzori;
  • Raportul de activitate al Comisiei de Disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2018;
  • Raportul de activitate al Fundatiei Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2018;
  • Aprobarea proiectului bugetului de venituri si cheltuieli al Consiliului Municipal al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2019.

Consiliul Municipal al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti