Alegeri Comisia Disciplină

Rezultate alegeri Comisia de Disciplină:
- Componeța Comisiei de Disciplină
- Lista în ordinea numărului de voturi
- Lista în ordine alfabetică

Stimați colegi,
Vă informăm că în perioada 1 - 31 august 2017 vă puteți depune candidatura pentru membru în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Alegerile se vor desfasura dupa cum urmează:
- Turul I: 20-21 Septembrie 2017;
- Turul II: 02-03 Octombrie 2017;

Potrivit Regulamentului Electoral privind alegerea membrilor Comisiilor de Disciplină al Colegiului Medicilor din România, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 345 din 10.05.2017, candidații trebuie să fie medici primari cu o vechime în profesie de peste 7 ani și care nu au avut abateri disciplinare în ultimii 5 ani. Calitatea de membru în Comisia de Disciplină a CMMB este incompatibilă cu aceea de membru în Comisia Superioară de Disciplină, precum și cu aceea de membru în organele de conducere ale Colegiului Medicilor din România, cu excepția calității de membru în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din Municipiului București, potrivit aceluiași Regulament.

Candidatul care îndeplinește condițiile prevazute in Regulamentul Electoral, trebuie să depună o declarație de candidatură și un Curriculum Vitae. Declarația de candidatură trebuie tehnoredactată.

Membrii comisiei electorale a Colegiului Medicilor din Municipiului București nu pot candida în legislatura pentru care se organizează alegerile.

Candidaturile pentru Comisia de Disciplină se vor depune personal, la secretariatul Colegiului Medicilor din Municipiul București, Str. Avram Iancu nr.1, sector 2, București, in timpul programului de lucru, în intervalul orar: Luni - Miercuri: 10:00 - 17:00; Marti - Joi: 10:00 - 16:00; Vineri: 12:00 - 14:00.

Menționăm că depunerea candidaturilor pentru membru in Comisia Superioară de Disciplină, se poate face în perioada 01 - 30 septembrie 2017, la secretariatul Colegiului Medicilor din România.

COMISIA ELECTORALĂ
COLEGIUL MEDICILOR DIN MUNICIPIUL BUCUREȘTI
PREȘEDINTE - PROF. DR. ADRIAN STREINU-CERCEL

- Regulament electoral

- Declarație de candidatură

- Listă candidați

- Listă alegători

- Model buletin vot

[ ultima actualizare: 2017.10.03 ]