Conferinta De la Empatie la Malpraxis – Editia a VI-a

Stimați Colegi,

Avem deosebita plăcere să vă adresăm invitația de participare la: Conferinţa cu participare internationala “De la Empatie la Malpraxis” Editia a VI-a,
7 Iunie 2019, Bucuresti, Hotel Ramada Parc, Romania, Sala Australia

Manifestarea face parte din programul de lucrări dedicate educaţiei medicale continue în Pneumologie, fiind organizată sub egida Societaţii Române de Pneumologie (SRP) și a Colegiului Medicilor București.

Aflată la cea de a VI-a ediție, conferința își propune să continue seria prezentarilor de caz și a temelor de interes, privind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare și al maladiilor conexe, pentru a raspunde cerintelor actuale privind asigurarea și îmbunatațirea permanentă a calitații actului medical.

Cursul EPACTT
(European Accredited Curriculum on Tobacco Treatment)
8 iunie 2019, Bucuresti, Hotel Ramada Parc, Romania, Sala Australia

Cursul este organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davilla” București, Societății Române de Pneumologie (SRP), Colegiul Medicilor București și al Rețelei europene pentru prevenirea fumatului și tutunului (ENSP).

EPACTT conține 8 module care diferă în conținut. După finalizarea cu succes a fiecărui modul, participanții vor primi un certificat de finalizare. Materialele de curs cuprind toate domeniile de tratare a dependenței de tutun.

Acest program oferă profesioniștilor din domeniul sănătății din Europa cele mai noi practici bazate pe dovezi care pot fi utile atunci când ajută pacienții să renunțe la fumat.

Participarea la ambele evenimente va fi certificată și creditata E.M.C. din partea Colegiului Medicilor din Romania.

Plata taxei de participare la Conferință ( 50 Ron) și Curs (150 Ron) poate fi efectuată în contul Societaţii Române de Pneumologie sau la secretariatul evenimentului, la data evenimentului. Participanții care doresc să ia parte la ambele evenimente, vor achita o taxa unică de 150 Ron.

Pentru informații si înscrieri vă rugăm sa accesați www.srp.ro; contact@hermanmedical.ro; telefon 0731 333 220.

Descarca Programul Malpraxis AICI

Vă mulțumim!