Consultatii juridice

Aspecte deontologice, legislative si de malpraxis

Moderatori: ipopescu, cchiurciu

Consultatii juridice

Mesajde webmaster » 20 Sep 2010, 15:47

CMMB pune la dispozitia medicilor acest forum dedicat problemelor de legislatie si consultatii juridice. Astfel, colegii care au probleme de natura juridica sau legala pot cere o consultatie, oferita de catre juristii institutiei noastre.

Rugam doritorii sa adreseze intrebari cat mai concise si pe cat posibil in spete tangente cu activitatea medicala. Desigur, in situatii deosebite pot fi adresate si
intrebari cu caracter general.

Trebuie retinut ca raspunsurile vor fi oferite intr-un termen de cateva zile de la postarea intrebarilor.

Ca si in cazul celorlalte forumuri si acesta se supune termenilor si conditiilor generale precum si regulamentului de utilizare. Adresam utilizatorilor rugamintea sa nu abuzeze de acest serviciu, pentru cazurile mai complicate se recomanda consultarea serviciilor de asistenta juridica specializata.
webmaster
CMMB
 
Mesaje: 173
Membru din: 25 Aug 2010, 14:19

Re: Consultatii juridice

Mesajde Innes » 07 Feb 2014, 09:10

Buna ziua! Va rog ajutati-ma sa se faca dreptate! Spuneti-mi,va rog care este legea care reglementeaza dreptul de a practica o anume specialitate.in speta cea de diabetolog si mai ales,CINE ARE DREPT IN TARA ROMANEASCA SA ADMINISTREZE SI SA SUPRAVEGHEZE TRATAMENTUL CU INSULINA??? Are drept orice medic???Nu vreau sa va par puerila dar in spitalul in care lucrez eu insulina se administreaza,ba chiar mai mult,pacientii cu DZ sunt in grija unui medic expert!!!!Va multumesc!astept raspunsul dvs.
Innes
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Mar 2011, 21:18


Înapoi la Legislatie / Malpraxis / Deontologie medicala

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron