Pagina 1 din 1

EMCB - etapa a VIII-a

MesajScris: 29 Noi 2010, 16:40
de rtrascu
Stimati colegi,
In perioada 1 dec. 2010 – 01 apr. 2011 se desfasoara etapa a VIII-a a programului de educatie medicala continua EMCB, dedicata preponderent colegilor care activeaza in asistenta medicala primara (EMC medicina de familie).

Reamintim ca maxim o treime din punctajul profesional poate fi reprezentata de activitati educationale din alte domenii medicale decat specialitatea de baza şi ca minim o treime din creditele EMC trebuie sa provina din participarea la cursuri.

Este obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei. La finalul fiecarei etape se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse şi care au completat toate chestionarele propuse, in toate lunile (4 chestionare lunar x 4 luni durata programului = 16 chestionare) . Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), şi NU vor contine punctaje fractionate (în cazul în care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva şi NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Pentru detalii, consultati site-ul programului, http://emcb.ro .