Comunicare directa UFT

Anunturi din partea producatorilor sau Agentiei Nationale a Medicamentului, in legatura cu produsele farmaceutice aflate pe piata

Moderator: rtrascu

Comunicare directa UFT

Mesajde webmaster » 21 Dec 2012, 18:05

Comunicare directă către profesioniştii din domeniul sănătăţii
referitoare la încetarea comercializării medicamentului UFT capsule
(100 mg tegafur şi 224mg uracil/capsulă)
Stimate Profesionist din Domeniul Sănătăţii,


Prin intermediul acestei scrisori, firma Chimportexport Plurimex SRL, în calitate de reprezentant legal al companiei Merck KGaA Germania, deţinător al autorizaţiei de punere pe piaţă pentru medicamentul UFT capsule (100mg tegafur şi 224mg uracil/capsulă), ambalaj cutie cu 36 capsule şi cutie cu 120 capsule, vă aduce la cunoștință încetarea comercializării acestui produs începând cu data de 31.12.2012.

Oprirea comercializării medicamentului se produce atât în Romania cât și în celelate țări, ca urmare a încetării contractului dintre deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă a medicamentului UFT, compania Merck KGaA Germania și firma producătoare Taiho Pharmaceutical, Japonia.

Subliniem faptul că această situație este de cauză pur contractuală și nu are la origine probleme de siguranță sau eficacitate ale medicamentului.

Această comunicare se distribuie la inițiativa companiei Merck KGaA Germania, prin reprezentantul său în România, iar informațiile conținute au fost stabilite de comun acord cu Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).


Dr. Anca DaleaInformaţii cu privire la comunicare:
Pentru întrebări şi informaţii suplimentare referitoare la această comunicare, vă rugăm să contactaţi Departamentul Medical al firmei Chimimportexport Plurimex SRL la adresa de e-mail: medic@chimimport.ro
webmaster
CMMB
 
Mesaje: 173
Membru din: 25 Aug 2010, 14:19

Înapoi la Farmacovigilenta

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator