Termeni si conditii de utilizare

Anunturi legate de functionarea forumului

Moderatori: webmaster, roger

Termeni si conditii de utilizare

Mesajde webmaster » 31 Aug 2010, 00:42

Conditii generale
Acesti termeni stabilesc conditiile de acces si utilizare ale site-ului web www.cmb.ro si forumului acestuia, al carui proprietar este Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti ("CMMB"), Str. Avram Iancu, Nr. 1, Sector 2, tel/fax: 021 3102126. Accesarea si utilizarea acestor siteuri web implica in mod expres acceptarea totala a acestor conditii generale, in versiunea publicata la momentul in care utilizatorul acceseaza site-ul.

CMMB isi rezerva dreptul de a modifica oricand aspectul si de asemenea continutul, serviciile sau conditiile de utilizare, cu scopul adaptarii la modificarile legislative sau evolutiile tehnologice viitoare. Aceste modificari vor fi valabile odata cu publicarea lor pe site-ul web.

CMMB isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul la prezentul website in orice moment si fara notificare prealabila, din motive tehnice, din ratiuni de securitate, control, intretinere, prin caderi ale surselor de energie electrica sau din orice alta cauza. Aceasta intrerupere va putea avea caracter temporar sau definitiv. In acest din urma caz, utilizatorii ar putea pierde informatiile stocate in anumite servicii fara a putea cere daune.

CMMB nu isi asuma responsabilitatea in eventualitatea pierderii de informatii postate pe site-urile sale. De asemenea, CMMB nu este responsabil pentru decizia utilizatorilor de a dezvalui anumite informatii pe aceste site-uri.


Drepturi de proprietate intelectuala/industriala si copyright
CMMB este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutul acestuia.


Date cu caracter personal
CMMB are numarul de inregistrare 16089 in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.


Utilizarea site-ului CMMB si a forumului acestuia

Utilizator reprezinta persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare. Utilizatorul accepta ca accesarea prezentului site si a continutului sau are loc in mod constient si sub responsabilitatea sa exclusiva.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopul si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva. Utilizare abuziva reprezinta folosirea site-ului in mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii CMMB.

Utilizatorul acceseaza site-ul pe o baza libera si gratuit dar CMMB isi rezerva dreptul de a limita accesul la anumite servicii sau continut, solicitand pentru acestea inregistrarea datelor utilizatorului.

Utilizatorul este in intregime responsabil de folosirea datelor confidentiale de acces, username si parola. Utilizatorul nu are dreptul sa divulge datele de acces catre o terta parte si poarta toata raspunderea asupra consecintelor ce deriva din aceasta. De asemenea, utilizatorul poarta toata raspunderea asupra utilizarii in conditii ilegale a acestui site.


Utilizare non-comerciala
Utilizarea serviciilor site-ului CMMB nu este in legatura cu nici un fel de serviciu comercial, altul decat cele aprobate de catre CMMB.


Forum de discutii
CMMB, prin intermediul acestui forum, gazduieste si incurajeaza schimbul de idei, polemicile si critica constructiva din lumea medicala. Nu sunt insa permise mesaje calomniatoare, abuzive, vulgare, obscene, amenintatoare, rasiste, care incalca vreo lege sau care afecteaza intimitatea altei persoane fara a avea acordul acesteia. De asemenea, nu sint permise mesaje de reclama, scrisori inlantuite, scheme piramidale, cu caracter pornografic, sau care incalca legea copyright-ului.

Responsabilitatea mesajelor publicate pe forum apartine autorilor acestora.

Mesajele postate pe site-ul CMMB sau forum nu constituie informatie cu caracter stiintific sau medical. Informatiile cuprinse pe acestea nu constituie manuale medicale sau metode de tratament si nu substituie consultul medical de specialitate. Pentru urgentele medicale va rugam sa apelati la serviciile de specialitate.

Pentru a mentine nivelul intelectual si gradul ridicat de decenta al forumului, personalul Centrului de Comunicatii isi rezerva dreptul de a edita / sterge mesajele care contravin termenilor de mai sus.

In cazul forumului CMMB, acesti termeni si conditii generale de utilizare se completeaza cu Regulamentul de utilizare a forumului CMMB.


Conditii speciale
CMMB poate modifica continutul site-ului (site-urilor) fara o notificare prealabila, fara asumarea responsabilitatii in cazul aparitiei unor greseli de dactilografie pentru varianta electronica a unor texte oficiale/legislative postate, varianta oficiala fiind cea textuala publicata.


Continut cu origine externa
Site-ul CMMB contine material cu provenienta de la terte parti (continut si linkuri). CMMB nu isi asuma responsabilitatea continutului de la terte parti. Publicarea link-urilor externe pe site-ul CMMB nu reprezinta promovarea destinatiilor acestora, nici nu implica obligativitatea vizitarii acestora. In consecinta, CMMB nu este raspunzator pentru informatiile din site-urile la care conduc aceste linkuri.


Lege aplicabila
Partile, drepturile si obligatiile impuse de prezentii termeni de utilizare ca si efectele juridice produse de acestia, vor fi interpretate si guvernate de legislatia romana in vigoare la momentul respectiv. Orice disputa in legatura cu acesti termeni de utilizare va fi solutionata de instantele competente.


Prevederi finale
Respectarea prezentului acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia CMMB.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.


Ultima actualizare [2010.08.30].
webmaster
CMMB
 
Mesaje: 173
Membru din: 25 Aug 2010, 14:19

Înapoi la Anunturi administrative

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron